Introduksjon
Introduction
Covenstead Pie in the Sky
:: Skrevet: 13.10.2008

Klikk for en større versjonFar: NUCH SU(u)CH Almanza Urgent Message to Stormy
Mor: Covenstead Gone Shopping
Født: 20/08/2003
HD-status: A
Regnr:17845/03
Øyne:Fri
Utstilling: flere CK
Jakt: 1BK, klubbmester BK (avd. Vestfold)

Aicha er er en ganske stor men elegant tispe med et meget vakkert hode. Hun kan beskrives som en flott, snill og meget hengiven tispe. Aicha måtte fjernes fra et hjem da hun var helt ung, fordi samarbeidet dessverre ikke fungerte i det hele tatt. På det tidspunkt hadde jeg blitt kontaktet av en ny person som hadde hørt om problemene og som spurte om å få overta hunden det var snakk om, altså Aicha. Hunden bodde så her en god stund, og fikk blant annet mye fin jakttrening, men plutselig så fikk jeg henne tilbake igjen.

Idag bor Aicha hos fantastiske Tove Hole i Drammen og får masse oppmerksomhet og trening. De har også tatt opp tråden med jakttrening og koser seg med dette etter å ha vært på et kurs sammen. I september -09 debuterte de sammen i jaktprøvesammenheng med en flott 1BK og ble nummer to i klassen (19).

Tove hadde ventet og ventet på en valp fra meg i en lengre tid. Hun var så snill å skulle hjelpe meg med å passe Aicha midlertidig mens jeg hadde et valpekull på en annen tispe. I mellomtiden gikk tispen tom, og Aicha la sin elsk på Tove og Egil - og omvendt! Til slutt ble det veldig vanskelig å ta henne ut av det huset så hun har blitt værende der.

På grunn av omstendighetene har det blitt
vanskelig å ha valper på henne. Det har vært en del uro i livsrytmen hennes, og i tillegg ble hun tjuvparret som to-åring. Hun måtte da behandles mot uønsket drektighet. Vi paret henne ved en senere anledning, men hun gikk tom. Etter dette har jeg besluttet at hun skal få slippe å ha noen valper og bare nyte livet hos Tove og Egil.

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved