Introduksjon
Introduction
Toffedreams Mark Eleven
:: Skrevet: 15.10.2008

Klikk for en større versjonFar: Int Uch Toffedreams Mic Mac Pow Pow
Mor: Nord Uch Almanza Seven Eleven
Født:
HD-status: A (fri)
Regnr:
Øyne:Fri
Gonioskopi:Fri
Utstilling: CK, CERT, BIS bruks.
Jakt: 2BK

Denne hanhunden kommer fra kennel Toffedreams i Kalix i Nordsverige. Han deleies, og bor hos Roy Thingstad Pettersen i Porsgrunn. Roy har også en gammel hund fra meg, og Castor og Pollux er oppkalt etter tvillingene i stjernetegnet.

Pollux kommer fra et meget velmerittert kull. Hans helsøster på kennel Calzeat er engelsk champion. Pollux selv er en dyktig apportør, og det er synd Roy ikke har tid til å prioritere denne aktiviteten.

Pollux er heller ikke mye utstilt, men har gode meritter på utstilling likevel, med flere CK, et CERT og flere BIS brukshund.

Jeg er veldig takknemlig for at Pollux har fått pare noen særdeles fine tisper, blant annet Ragnhild Ulins Klura, Multi Champion Almanza Bag of Tricks, Geir Ove Håkulls Almanza Wishing and Hoping og Berit Skullestads Ella, Klokkeråsens Excellent Design. Pollux har avkom i mange europeiske land, blant annet England. Selv om han er en stor hund selv, har han absolutt ikke ført det videre til sine avkom. De er også dyktige. Jeg følger avkommenes fremgang med stor interesse. Flere av dem har allerede tatt cert. I år skal jeg også bruke han selv, på Nuch Su(u)Ch Covenstead Fortune Teller.

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved