Introduksjon
IntroductionNUCH SU(u)CH Covenstead Fortune Teller
:: Skrevet: 02.07.2009

Klikk for en større versjonFar:NUCH SU(u)CH Covenstead Professor
Mor: NUCH SU(u)CH Heirofias West Side Story
Født: 06/07/2006
HD-status:A
Regnr: 15703/06
Øyne:
Utstilling:4XCERT, 3XBIR, BIG NKK, BIS3 NKK, res CACIB og Cert i Sverige

Sara er en meget vakker tispe som bor hos familien Fyrileiv i Asker. Hun er søster til Ferdinand, Isis, Omer og Tara. Dette kullet ble et eksteriørmessig veldig flott kull - hvor alle valpene raskt fikk sine CK, fire har cert og tre har titler.

Sara er en perle å vise, og har utvilsomt det lille ekstra. Hun får veldig variert mosjon, og det kan man se på henne. All ære går til familien som gjør en så fin jobb med den fine jenta vår. Henriette Paus Røhrt har ofte vært Saras makker på utstilinger - spesielt mens Thea var i USA som utvekslingselev. Henriette har tatt flere BIR med Sara, deriblant to ganger på NKK. Hennes gjeveste fjær i hatten er nok NKK Drammen i juni 2009 hvor Sara kopierte storesøster Oprah. Hun ble BIR og dermed også NUCH for Vidar Grundetjern, BIG for Rosemary Cabion (Sør-Afrika) og BIS3 for Rodi Hübenthal (N). I juli 2009 tok Dream Team Henriette og Sara det svenske championatet på første forsøk, på SKK Tvååker. De har også gjentatte ganger deltatt i Brancas suksessrike avlsgruppe.

Jeg er meget takknemlig for familien Fyrileivs generøse tilbud om å låne Sara for et valpekull. De syntes det var en majestetsfornærmelse om denne primadonnaen ikke fikk valper - det var kanskje en liten overdrivelse, men veldig veldig fin er hun, både inni og utenpå. Tusen takk, Thea, Elisabeth og Olav!

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved