Introduksjon
Introduction

 


sist oppdatert: 21.mai 2007

NUCH SU(u)CH Heirofia's West Side Story (se Mine Hunder for stamtavle) skal etter planen pares med Toffedreams Mark Eleven (se Mine Hunder) til våren.

Pollux er en hanhund med en solid stamtavle både eksteriørt og arbeidsmessig.  Pollux selv har vist fine takter på jakt, og har en premiering i BK. Han har også fått HP eller CK omtrent hver gang jeg har vist han, og nå skal han få komme ut litt mer i utstillingsringene også. Han er en kraftfull og livsglad hanhund med stor utstråling og mange gode kvaliteter. Hans foreldre Foppa og Ãlva kan dere studere nærmere på http://www.toffedreams.se .  Det bør nevnes at Pollux kommer fra et meget jevnt kull som har gjort det strålende på flere fronter, noe dere også kan lese om på hjemmesiden til Lena og Claes Sundquist.

Mor Branca er en dame med mye futt og fart, som også er veldig hengiven, lojal og stø med andre hunder. Hennes første kull ble født i 2005 og var etter Ch Almanza Far&Flyg. Flere av disse avkommene har vunnet BIR  og BIM og i skrivende stund 11 cert og to er norske utstillingschampions. Både jeg og valpekjøperne er meget fornøyd med disse hundene. En av dem er solgt til England, noe jeg er veldig stolt av.  Kull nummer to er etter NUCH Covenstead Professor, og så langt er jeg veldig godt fornøyd med dette kullet også.  De fleste av avkommene hennes har gått ulike kurs og flere trener apportering med tanke på jaktprøver. Det er mye arbeidslyst i dem.

Jeg ønsker meg valpekjøpere som vil være aktive med sine hunder, og kan til gjengjeld gi eller formidle hjelp, oppmuntring og støtte underveis.  Ring meg gjerne for referanser eller en uforpliktende prat på 90574835, eller send meg en epost på nina.skjelbred@bluezone.no. Velkommen!

We plan a litter of puppies out of NUCH SU(u)CH Heirofia's West Side Story by Toffedreams Mark Eleven. Should you like to hear more about this combination, please contact me on email nina.skjelbred@bluezone.no .Bilder: (klikk for en større versjon)
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved