Introduksjon
IntroductionSuper dag på Hamar.
:: Lagt til: 25.11.2008

Vi kjørte opp til hotell Bostad kvelden før Hamar for å hilse på Erik og familien og gå over Bonusgutten. Jeg hadde følge av Chris Holmes som har vært hos meg noen dager i forbindelse med Hamarutstillingen. Jeg hadde iår et helt musikkorps med på Hamar - men der var det jo som det pleier usedvanlig trangt, så vi fikk ikke samlet oss slik vi hadde tenkt. Mye stress og mas, men med gode håndtlangere gikk det knirkefritt. Chris hjalp meg med pelsstellet. Hun er strøken med saks og kam!

Den minst meritterte (og minst stilte) av alle ti er unge Omer - Covenstead Spellmaker (bildet)....

Les mer...

Branca er tom.
:: Lagt til: 18.11.2008
 
Et røntgenbilde en uke før termin viste at det ikke blir valper på denne løpetiden heller. Jeg mistenkte det ganske tidlig denne gangen også, men hun har hatt drektighetssymptomer sånn som sist, og det gjorde at vi en liten stund trodde hun var drektig ettersom hun aldri pleier være innbilt. Vi kan jo bare spekulere i årsaker men neste gang blir det mer blodprøver. Vi forsøker igjen, med mer behandling rundt paringstidspunkt, i form av regelmessige blodprøver osv. Årsakene kan være mange. Hanhunden har derimot vist seg produktiv, og paringene var fine, så problemet ligger nok ikke her....

Les mer...

Covenstead Fortune Teller BIR i Kongsberg!
:: Lagt til: 09.11.2008

Det øsregner og vi holder på med gulvet i stua mi - men hva gjør vel det når Henriette Paus Røhrt og Sara (bildet) er satt på saken! Det har skjedd store ting i Kongsberg idag. Henriette og Sara vant en åpenklasse på 18 hunder - og ble beste tispe og BIR. HURRA for Sara og ikke minst for flinke, snille Henriette som stiller opp i Theas fravær! Oprah fikk en fin 2CHK med CK. Dommer var Rui Oliveira fra Portugal. (klikk på bildet så blir det større)

English: Young Sara (Covenstead Fortune Teller) won a large open class, her second CC and Best of Breed in Kongsberg today....

Les mer...

Bonus ble pappa
:: Lagt til: 05.11.2008

- på Lillehammer. Moren heter Lykkejegerens Grande Annee. Vi ønsker de små lykke til ute i verden!


Bonus på jaktprøve.
:: Lagt til: 19.10.2008

Dette bildet tok Kirsti Ekstrøm av Bonus på hans debut i AK. Tusen takk, Kirsti!


Ferdinandvalper...
:: Lagt til: 13.10.2008

Ferdinand (bildet) har paret NUCH Fab Fours Feel Free. Dette er den samme tispen som ble paret med Ferdinands pappa i fjor. Anne Mette Sletthaug var så fornøyd med de valpene at hun og Anne Lise har valgt Ferdinand til Kirah i år. Ferdinand var flink, så nå krysser vi fingre for valper om et par måneder. Tusen takk til Brit Hoseth for hjelpen.
New York!
:: Lagt til: 03.10.2008

Jeg har vært på en femdagers tur til New York med gode venner. Vi bodde veldig bra men i et litt pregløst strøk med mye kjedebutikker og lite originalitet. Litt Oxford Street liksom. Det mest spennende skjedde ganske langt derfra. Det var MYE å gjøre, og tid til å slappe av ble det IKKE! Vi var en tur oppe i Empire State Building på nattestid, gudstjeneste (!) i Harlem, så Mary Poppins på Broadway, og fikk sett det enestående danse- og lydshowet STOMP. Shoppingen ble det ikke noe sving over før vi oppdaget Macy's - og alle som har tenkt seg på outlet-shopping vil jeg si - waste of time!
Les mer...

110 totalt :: @<< Forrige side[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16]Neste side >>
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved