Introduksjon
IntroductionContar Magic Spell over Glenturret
:: Lagt til: 26.04.2009

Barneys avkom har gjort det flott på utstilling (WELKS) idag - vi må først gratulere Jonna med supre resultater (se hennes egen hjemmeside) men de tre Barney-avkommene Pagan (bildet), McKenzie og Scott ble nummer 1, nummer 1 og nummer 2 i sine store klasser idag. Well done all! Thank you Mandy for this lovely pic of Pagan in the ring.


Barney har tatt kvalifiseringsprøven!
:: Lagt til: 28.03.2009

Han har vært på to kurs etter at han kom hjem på besøk - først var han stand-in for sin løpske mor. Her fikk han være med Henriette Paus Røhrt på avd. Oslo sitt kurs for Tina Boltorp, og deretter har han vært på kurs med meg i vår egen avdeling - da vi hadde Malin og Peter Hilding her i helgen.

Barney har vært tapper - og med litt begrepsforvirring, og ikke akkurat så mye lydighet i bunnen, har han gjort bra i fra seg, synes jeg. Helgen endte med at han tok kvalifiseringsprøven - men vi må nok ha litt mer lydighet inn og mer forståelse for feltsøk før vi kan vurdere noen...

Les mer...

Zack BH1 og CACIB NKK Bergen
:: Lagt til: 22.03.2009

Covenstead Catch the Point ble beste hanhund i Bergen i dag for Hans Rosenberg (se bildet)- og BIM bak smellvakre Toffedreams Shine and Sparkle. Gratulerer Zack - og gratulerer Wenche og Nemi med championatet!

Avkommene gjorde det også meget bra på Hamar for Lena Hägglund i helgen. Omer ble nummer 2 i åpen klasse m CK og 4BH. Professordatteren Nova til Anne Mette vant unghundklassen med CK og ble 3BT. Lea-datter Wilma fra Jonna/Cathrine vant en stor juniorklasse med sin flinke 11 år gamle handler - og Bonusvalpen Silja ble BISvalp 6-9. Gratulerer til alle involverte.
Les mer...

Barney har kommet hjem
:: Lagt til: 12.03.2009

Jeg har lånt tilbake Barney (GB Sh Ch Covenstead Ambassador) for en periode - og nå er han på plass. Mange takk til Kari Henie og Gro Ruvang som tok han med seg i bilen fra Crufts og hjem til meg! Vi har brukt disse dagene til å akklimatisere han og Ferdinand - og det har gått kjempefint. De er veldig fornøyde begge to med alle pipehøner og plysj-ender som jeg har bestukket dem med . De bærer rundt på alt mulig rart her hele tiden, og slikker hverandre på nesen en gang i blant. Verdens beste brødre!

Barney has arrived - and he is going to be here for a few months before he goes...

Les mer...

Barneys sønn BIRvalp på Crufts
:: Lagt til: 12.03.2009

Det var Crufts i helgen og vi var der - Barney sprang som en prins i ringen og ble nummer fem - og vi var fornøyde med dette når vi ikke hadde noen forventninger på forhånd. Frank Whytes og Barneys flotte avkom Ballyriver Mackenzie (bildet) ble BIRvalp til stor jubel fra ringside - for en flott hund han er! En forbedring på både far og mor og en hund jeg gjerne skulle hatt med meg hjem. Tusen takk Lotta Luciani for lånet av bildet!

Great day at Crufts yesterday - Barney was 5th on open dog and moved like a dream. His son Ballyriver Mackenzie won Best Puppy - he looked oustanding...

Les mer...

Branca og Henriette
:: Lagt til: 28.02.2009

Det er fare for at det snart blir litt folksomt her en stund igjen :-) - og da Henriette skjønte at jeg kunne trenge litt hjelp, spurte hun om å få låne en hund en tid. Så nå er Branca (bildet) vel plassert og etter meldingene å dømme går det veldig bra der. Jeg er veldig takknemlig for å få litt avlastning, og takket ja til hjelpen med en gang. En liten klump i halsen har jeg jo, men hun kommer jo hjem etterhvert. Henriette er i full gang med å trene henne - og jeg har selvfølgelig gitt henne grønt kort til alt mulig. Lykke til Henriette og Branca!

Ferdinand og valpen har det...

Les mer...

Sara best i Bø!
:: Lagt til: 25.02.2009

Tre søstre og en bror fra samme kull dro til NKK Bø - Sara og Henriette trakk det lengste strået ved å vinne åpen klasse med CK og bli 3BT. Isis ble nummer tre i den samme klassen med CK, mens Tara som ikke har vært stilt ut på veldig lenge fikk en 1AK. Omer fikk også en ren 1AK. Det var veldig moro med fire kullsøsken sammen - Sara og Isis reddet dagen, og Tara gleder jeg meg til å vise litt mer hvis jeg får lov. (bildet viser tre søsken i AK tispe - takk Bente)

Zack tok turen over fra Haugesund og ble 3CHK med CK, mens Branca ble 3CHK med CK og fikk HP på sin avlsklasse. Carax...

Les mer...

110 totalt :: @<< Forrige side[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16]Neste side >>
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved