Introduksjon
IntroductionMavis og hennes gode venn Christer.
:: Lagt til: 19.07.2009

Idag har vi vært på besøk hos Christer, som er en god venn av Mavis. Han er godt vant med hunder, for de har flat både hjemme og hos bestemor og bestefar! Likevel er nok Mavis en liten favoritt, tror vi ;-) Her ser dere Mavis og Christer som leker i hagen. Christer er flink og lærer Mavis noen triks, og Mavis er i gjengjeld flink til å ikke hoppe på Christer. Mavis hilser så mye til Christer og familien hans!

This is Mavis (7 months) and her friend Christer, who is 7 years old.
NUCH SU(u)CH Covenstead Fortune Teller
:: Lagt til: 12.07.2009

Jef Verrees, Belgia ga Sara sitt svenske cert m. res. Cacib på SKK i Tvååker, og hun er nå Nuch Su(u)Ch Covenstead Fortune Teller. Barney ble Beste hanhund og BIM, og fikk sitt svenske CACIB. Flott handlerjobb igjen av Henriette som denne gangen også fikk vise Barney for meg. "Moved and showed extremely well" skrev han på Barneys kritikk.

Saras kritikk:
3 year old. Lovely type. Sweet head. Level topline, wagging tail well set. Excellent coat. Good quarters. Moved like a train - showed like a statue!


GB UCH NUCH SU(u)CH Covenstead Ambassador
:: Lagt til: 05.07.2009

Barney og jeg reiste til Rottneros på lørdag for å prøve lykken for Ragnhild Ulin som skulle dømme SSRK der. Det var fryktelig varmt og regnvær om hverandre - og vi løp og løp og løp.. Jeg vet jo egentlig at hunden min er fryktelig velgående så jeg var egentlig glad for det, da!

Barney løp seg til 1BH og med det var certet vårt og en ny tittel kan legges til hunden jeg er så vanvittig glad i. Han ble BIM etter en flott helt ung tispe som tilhører Linda Edberg - og spesielt de to første tispene i BT var utrolig vakre og stilfulle.

Barney har nok blitt litt tung i...

Les mer...

NRK og NKK Trondheim 2009
:: Lagt til: 29.06.2009

Lørdag (NRK, dommer Arne Foss):
Barney BH1, BIR, og BIS2 (dommer Anne Berith Waskaas) etter Kari Henies labrador
Isis BT1, CERT, BIM
Mavis BIR og BIS2 valp.
(Foto: Rolf Syversen)

Søndag (NKK, dommer Yvonne Larsson):
Barney BH1, CACIB, BIM. etter Pollux sin vakre søster Carmen tilhørende Anette Dyrén.
Isis 3 i åpen med CK, BT4
Carax 3 i åpen med CK

Det var forferdelig varmt denne helgen men den flotte plassen på Dronning Mauds minne gjorde lørdagen behagelig. Søndagen lå på en gruslagt parkeringsplass (!!) og ble altfor varm...

Les mer...

Barney har debutert på jaktprøve!
:: Lagt til: 14.06.2009

Barney og jeg har etter å ha trent i knappe to måneder debutert på jaktprøve. Den fant sted på Grostøl nær Kristiansand. Jeg hadde nok litt uflaks som dro ned klokken fire om morgenen - kjørte i fire timer for å finne ut at jeg skulle starte som desidert siste hund. Men resultatet av det var at jeg fikk sett alle de andre i ro og fred og det lærer man jo alltid en del av. At Barney ble varm og litt sliten før det var vår tur, får vi ta som trening. Cathrine Haugaa har sendt bilder - tusen takk Cathrine!

Barneys gjorde en bra prøve forutsetningene til tross. Han har ikke...

Les mer...

Barney BIR på NRK avd. Kongsvinger
:: Lagt til: 13.06.2009

Mavis ble BIR og BIS3 valp og gromgutten Barney ble BIR og BIS3 på Skarnes idag. Gratulerer til Eirin og Hans Ole, og til Anne Lise og Rolf Arne som tok certene. Jeg fikk vist Barney bedre idag enn i Drammen kan man trygt si, og det var jeg veldig glad for. Enkel å stille kan man ikke akkurat si at gutten er. Dommer for dagen var Barbro Myrseth Gjerde.

Tusen takk Vibeke Brath for bilder!

Barney went Best of Breed today, under Barbro Gjerde. Mavis went Best puppy.


Saras dag på NKK Drammen - ny Nuch - BIR - BIG og BIS3!
:: Lagt til: 09.06.2009

Henriette og Sara klarte det! De har fikset Saras tittel før eier Thea Fyrileiv kommer hjem fra sitt studieopphold i USA senere i sommer. Mens gårsdagens vinnere ble nummer to i hver sin championklasse, var det Sara som skulle gjøre dagen til det den ble. Etter å ha vunnet åpen klasse til stor jubel fra oss, ble hun og Henriette etter en spennende finalerunde nummer 1 i BT foran en svensk champion. til slutt slo hun Victor (Ch Inspirations Once in a Lifetime) i BIR-BIM og så ble det jammenmeg gruppedeltakelse på damene.

Den flinke ekvipasjen vant gruppe 8 - vi stresset rundt...

Les mer...

110 totalt :: @<< Forrige side[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16]Neste side >>
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved