Introduksjon
IntroductionBIR BIG BIS2 Kongsberg
:: Lagt til: 15.11.2009

Vi har hatt en sjeldent fin dag i Kongsberg idag. Barney sto for det gjeveste resultatet med sin seiersrekke. Jeg er veldig stolt av Barney og den jobben vi har gjort mens han har vært på norgesvisitt. Meningen er at han reiser tilbake til England i desember, sammen med Mavis.

Aicha vant bruksklassen med CK - grattis Tove! Dette var kjempegøy! Jeg er så takknemlig for at Aicha er hos deg. Bonus, Oprah og Branca fikk også sine CK i championklassen.

Carax gjorde det veldig bra, akkurat som sist for den samme dommeren. Da var det Rolf som viste han, men denne gangen...

Les mer...

Working test i Arendal
:: Lagt til: 01.11.2009

Jeg dro ned med tre hunder og skulle føre alle selv. Det gikk kjempefint selv om det var utrolig slitsomt med tre stykker.

Branca ble nummer tre i åpen klasse med 68 poeng, Ferdinand nummer seks i BK med 82 poeng, og Barney ble nummer 11 med 78 poeng. Makspoengene er 100, 20 på hver post. Vi fikk mye poeng på alle femten poster, altså ingen nuller! Jeg er strålende fornøyd og stolt av trekløveret mitt.

Til slutt må jeg få takke Henriette - som har trent Branca i hele sommer og bidratt STORT til at hun hevdet seg så flott idag. Dette er din fortjeneste! Her er...

Les mer...

Flott dag for Barney på NRK Telemark
:: Lagt til: 01.11.2009
 
-Barney kopierte resultatet fra NKK Stavanger ved å bli BH1 og BIM for den samme dommeren i Telemark lørdag. Han har ikke mye pels akkurat nå så jeg hadde ikke bestemt meg før lørdag morgen om jeg skulle reise eller ei - men etter badet så han aldeles ikke verst ut forholdene tatt i betraktning - så jeg dro. Og det var jo bra ... Men vondt i kroppen fikk jeg av seansen i Eidangerhallen så jeg gruet meg l i t t til dagen etter, da jeg skulle starte med TRE hunder på working test i Arendal...


Resultater fra verdensutstillingen
:: Lagt til: 04.10.2009

Oprah ( Nuch Covenstead Hot Point ) og Kristin og manager Lene Weum (bildet) har vært i Bratislava i helgen - med retrieverklubbutstilling på lørdag og verdensutstilling på søndag. På lørdag ble de nummer to i championklassen med Res. CAC. - det er et slags reservecert, certifikat kvalitet eller CK, man må vinne klassen for å gå videre. På søndagen var det over 120 hunder påmeldt og Oprah ble ikke plassert denne dagen. Lene tok to WW-titler på sine hunder - utrolig bra! Gratulerer så mye også til ustoppelige Dorthe Jensen og Jonna Vassbotn med BIR og BIM og verdensvinnertitler - total...

Les mer...

Reserve CC til Barney-sønn på Driffield
:: Lagt til: 02.10.2009
 
Med forbehold til det ligger ute på www.highampress.co.uk - Den flotte Barneysønnen Ballyriver McKenzie vant idag reserve CC etter Jonnas Tobias på Driffield i UK. En annen Barneysønn og halvbror av McKenzie, Contar Grenadier Farnfield, vant også en klasse. Morsom skandinavisk innflytelse!


Aicha og Toves store dag - 1. premie på jakt
:: Lagt til: 27.09.2009

Covenstead Pie in the Sky har på Vestfoldprøven idag fått en flott 1. premie i BK - og blitt nummer to i en klasse med 19 startende hunder. Tove har virkelig fått smaken på jakttrening, og på sin aller første prøve noensinne fikk hun hjelp av Aicha til å fikse en førstepremie. Så utrolig moro og bra gjort!

Søk: Søker av i terrenget i rolig tempo med god nesebruk og effektivitet
Fart og utholdenhet: OK
Nese: Aktiv nese
Markeringsevne: 2 vann og 2 landmarkeringer. Henter fort og direkte.
Skuddreaksjon: Rolig, oppmerksom
Allmenn oppførsel: Følger rolig...

Les mer...

Ferdinand debuterer med premiering!
:: Lagt til: 27.09.2009

Godgutten til mor er en bedre arbeidshund enn de fleste er klar over. Her er beviset ;-) i form av dommerens kritikk.

Søk: Lar seg villig sende. Kommer lett rundt i hele terrenget og søker aktivt.
Fart og utholdenhet: Akseptabelt.
Nese: God
Markeringsevne: 1. markering mer direkte ønskelig, men øvrige markeringer løses flott.
Skuddreaksjon: Litt påvirket av skudd, men oppmerksom.
Almenn oppførsel: Følger pent med rundt i terrenget.
Apporteringslyst: God
Apportgrep: Pene oppsamlinger. Generelt er avleveringer OK.
Svømmesett og...

Les mer...

110 totalt :: @<< Forrige side[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16]Neste side >>
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved