Introduksjon
IntroductionBranca løper...
:: Lagt til: 17.02.2010

Nuch Su(u)ch Heirofias West Side Story har endelig fått løpetid - fem måneder eller noe sånt på overtid. Jeg gjør et siste forsøk på å få noen flere valper etter henne - og det står bl.a. progesteronprøver på tapetet til uken. Jeg skal legge ut mer detaljer hvis og når paringen går i orden. Til helgen blir det først NKK Bø.

Bildet er fra Dogs4All på Lillestrøm hvor hun sammen med Hanne Moen og fire av sine avkom vant beste avlsgruppe.

Branca has come into season. If and when the mating has been done there will be more details here on my website.


Branca har løpetid...
:: Lagt til: 17.02.2010

Nuch Su(u)ch Heirofias West Side Story har endelig fått løpetid - fem måneder eller noe sånt på overtid. Jeg gjør et siste forsøk på å få noen flere valper etter henne - og det står progesteronprøver på tapetet til uken, sammen med en antibiotikakur. Jeg skal legge ut mer detaljer hvis og når paringen går i orden. Til helgen blir det først NKK Bø.

Branca has come into season. If and when the mating has been done there will be more details here on mye website.


BIS i Bergen!
:: Lagt til: 16.02.2010

Svein og Zack - Nuch Covenstead Catch the Point ble Best i Rasen og Best in Show for andre år på rad på NRK Bergen idag.

Dommer var Filip Johnsson - og han hadde følgende å si om Zack:

Champion vel värd sin titel. Vackert ädelt maskulint huvud med härligt uttryck. Utmärkt hals rygglinje kors. Välvinklad fram och bak. Utmärkt kropp, utmärkta ben och tassar, utmärkta rörelser. Flott presenterad.

Meget bra jobbet i et sterkt finaleheat som blant annet inneholdt to nordiske vinnere. Det ble et pent resultat i Ølen også, BH2.


Veterandebut!
:: Lagt til: 08.02.2010

Vi var i Tønsberg i går. Jeg hadde ikke så mange hunder som kunne være med, og endte opp med kun å vise en hund. Sjefen over alle sjefer. Branca (bildet) ble 3. beste tispe i Tønsberg i helgen, under Carina Östman som skrev dette om henne:

Fantastisk format, jättefint hode. Bra hals och överlinje som avslutas i en perfekt svans. Utmärkt kropp och förbröst. Utmärkt pels och stomme. Paralell bak och fram, och rör seg mkt bra från sidan. Profft visat. Vakker hund.

Branca ble så glad når Henriette dukket opp at hun helt glemte meg :) og gikk glad inn i ringen med...

Les mer...

Topp uke for avkommene i Gøteborg og i UK.
:: Lagt til: 09.01.2010

Henriette Paus Røhrt, Monica Nilsen og Hanne Moen skulle til Göteborg i slutten av uken, og fikk låne med seg gullklumpen til Thea, Elisabeth og Olav. Jeg jobbet og kunne ikke melde på noe denne gangen. Det gikk supert for Saras del! Hun vant championklassen begge dager, ble 2. beste tispe etter Ragnhilds tispe på torsdag, og vant på fredag, 1BT og BIM - mot Diezel som senere vant gruppa. En utrolig fin prestasjon av ungjenta. Grattis, Thea, Henriette og kompani!

I England har det vært championship show, og Barneys avkom har igjen vist frambena. Min favoritt Candidacasa Scarlet...

Les mer...

God Jul alle sammen
:: Lagt til: 25.12.2009

Jeg vil gjerne få ønske alle en riktig god jul - vi har hatt nok et fantastisk år med alle støttespillere - ingen nevnt ingen glemt, skulle jeg vel egentlig si. Det er likevel en bragd jeg gjerne vil fremheve,og det er Bonus og Eriks opprykk til eliteklassen på jakt. Jeg er VELDIG stolt av dem!

I tillegg har Barney og jeg hatt et eneste stort eventyr siden mars. Jeg skal skrive litt mer om dette utpå nyåret, men nå er det eventyret over og Barney og Mavis har reist tilbake til sitt andre hjemland. Det er veldig vemodig her uten dem. Barney sine avkom fortsetter å vinne i...

Les mer...

Finale.
:: Lagt til: 30.11.2009

Det tikker og går mot avreise for Barney og Mavis. I den anledning tok vi turen til Lillestrøm med kun de to i bagasjen. Jeg hadde bare meldt på dem - delvis fordi helsa mi er på bunnivå om dagen, og jeg sliter med både å gå og å løpe. Jeg visste også at konkurransen om de gjeveste plassene ville bli knallhard, og i tillegg var det dyrt. Chris fra Skottland har vært her i seks dager, og på grunn av henne reiste vi. Det ble en kjempefin dag - med BIR og BIM til flotte svensker, men vi hadde da litt moro vi også!

Mavis vant klassen sin med CK - det var ikke så veldig stor...

Les mer...

110 totalt :: @<< Forrige side[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16]Neste side >>
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved