Introduksjon
IntroductionSara Best i Rasen NKK Drammen
:: Lagt til: 06.06.2010
 
Dommer Dan Ericsson:

Nuch Su(u)CH Covenstead Fortune Teller 1CHK CK 1BT BIR
Nuch Su(U)Ch Heirofias West Side Story 1VETK CK 3BT
Covenstead Spellmaker 1AK
Covenstead Simsalabim 1AK
Covenstead Major Point 1AK

Gratulerer igjen til Olav, Elisabeth og Thea! Tusen takk alle som hjalp meg med å vise hunder og å pakke sammen etterpå. Veldig takknemlig!


Pappa Dollar - Gunways Indian Tribe
:: Lagt til: 30.05.2010

Hvis du har lyst på en Covenstead-valp så ta kontakt med Kristin Skjerven eller meg for informasjon, eller se på valpelisten, www.retrieverklubben.no . Dette er et nytt bilde av valpenes far Dollar - se www.movie-star.se . Tusen takk farmor Karin for at vi fikk bruke din vakre og dyktige hund.

Hvis noen er interessert i en hanvalp etter Ferdinand, så har han et kull hos Kicki Ohlsson på kennel Torpedos i Trollhättan. Hjemmesiden er www.torpedos.nu . Disse valpene er leveringsklare om tre uker.

This is a recent photo of the father of our current litter - Gunways...

Les mer...

Valper - Puppies
:: Lagt til: 29.05.2010

Fem hanvalper og tre tispevalper ble født på Hønefoss 29. mai 2010. Kullet står på NRKs valpeliste. Mor: Nuch Covenstead Hot Point. Far: Gunmays Indian Tribe ( www. movie-star.se ).

Five male puppies and three female puppies born 29. May 2010.


Kjempehelg i Rogaland.
:: Lagt til: 03.05.2010

Sør-Rogaland Brukshundklubb, Orre 01/05 2010:
Nuch Su(u)CH Heirofias West Side Story 2BT BIS3 veteran
Covenstead Spellmaker (bildet) 1BH CERT BIR BIG1
Rasedommer John Thirlwell, Gruppedommer Jostein Halvorsen

NRK avd. Rogaland, Orre 02/05/2010:
Covenstead Spellmaker 3BH CERT
Nuch Su(u)CH Heirofias West Side Story 1BT BIR BIS, BIS VET
Nuch Covenstead Catch the Point 1BH BIM
Rasedommer Freda Marshall.


Ballyriver Mackenzie BIR BIG4 på Crufts.
:: Lagt til: 16.03.2010

På søndag kunne jeg stolt se at et avkom etter Barney slo ALLE andre nesten 400 flatter på verdens største hundebegivenhet - Crufts Dog Show på NEC i Birmingham. Bildet er et utsnitt av de 31 rasevinnerne i Gundog Group. Foran Kenzie og Frank Whyte står den hunden som vant gruppa og senere skulle blir BIS - den ungarske viszlaen YOGI - Hungargunn Bear It In Mind tilhørende Moray Armstrong.

Gode snille Mavis hadde utviklet seg flott og ble nummer fem i en STOR juniorklasse. Flere Barney-avkom gjorde det skarpt den dagen i tillegg til Kenzie - men fra et norsk synspunkt var det...

Les mer...

Interesse for jaktkurs?
:: Lagt til: 27.02.2010

Vi har begynt å sondere markedet for et helgekurs i jakt for Covenstead-hunder og noen tilknyttede ekvipasjer. Hvilken helg det blir avhenger av om instruktørene kan og hvilken helg de kan - men i utgangspunktet blir det et helgekurs i Sandefjordsområdet hvis interessen er stor nok. En kontakt har så langt forespurt noen danske instruktører.

Dersom du som Covenstead-eier kunne tenke deg å være med på et slikt kurs, vær så snill og send et lite signal om det på nina.skjelbred@bluezone.no . Det er ikke forpliktende, men for å lodde stemningen. Nærmere dato kommer siden.
Les mer...

Hva skulle man gjort uten ...
:: Lagt til: 24.02.2010

Det er moro men strevsomt å dra på utstilling. Heldigvis har jeg mange gode hjelpere som stiller opp når jeg trenger det. Roy og Fredrik kom begge to med Omer og Pollux noen dager i forkant slik at jeg fikk klippet dem på forhånd. Gutta dukket også opp i hallen med hundene slik at jeg bare trengte ha med meg Isis, Branca og Ferdinand om morgenen. Tusen takk for det.

Jeg hadde på forhånd regnet ut at jeg ikke ville klare å vise så mange hunder. Henriette tok Branca og Lene Weum tok Isis - og TUSEN takk for hjelpen jenter. Kathrine er uvurderlig som gruppegeneral, og skaffet frem...

Les mer...

110 totalt :: @<< Forrige side[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16]Neste side >>
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved