Introduksjon
IntroductionFlott dag på Norsk vinnerutstilling 2010.
:: Lagt til: 16.08.2010

Sara - Nuch Su(u)Ch Covenstead Fortune Teller - ble best av våre med en sterk annenplass i championklassen. Hun ble så tredje beste tispe med reserve CACIB. Omer gjorde en bra debut i championklassen, med sin fine fjerdeplass med CK.

Isis (bildet) hadde en nye flott dag med en tredjeplass i åpen tispe, hun også med CK. Dommer var Kirsi Nieminen fra Finland.


Ny Champion!
:: Lagt til: 16.08.2010

Vi hadde en uforglemmelig dag på Bjerke i varmen i år. Omer ble BIM og slo et kobbel av flotte hunder, deriblant Sune, Diezel og Wilson. I tillegg fikk han CACIB, CERT og ble kvalifisert til Crufts 2011. Omer heter altså nå NUCH Covenstead Spellmaker.

Isis hadde ogå en super dag og vant åpen klasse for tisper med CK.

Dommer var Jan Roger Sauge.

Omer and Isis won the open classes at Oslo International - and Covenstead Spellmaker was made up. He is now also qualified for Crufts 2011!


Flotte resultater i Trondheim - 2BT Beste veteran NRK - 2BT NKK!
:: Lagt til: 07.07.2010

Vi har vært på Trondheimstokt - med en bil som ble så fullstappet at vi ikke ville fått inn en kalori til, reiste jeg og Tove oppover. Vi fikk ikke med oss noe cert hjem, Omer ble nummer 4 i AK med CK, og jeg er greit fornøyd med det. Derimot gjorde Branca det veldig bra. Det var også gledelig å se den fine barneydatteren til Nina Bragstad.

Gratulerer så utrolig mye til Gunn og kompani som fikk en ny champion i Kåre, og til Anne Lise /Rolf Arne/ Hans Ole/Eirin som tok BIRet og litt til med Truls.

Bildet er av beste veteran - vi stoppet på hytta på vei hjem :-)
Les mer...

Valper på bordet
:: Lagt til: 06.07.2010

Fem og en halv uke ingen hindring - vi trener!


Brødre i blodet - og flotte resultater fra WW i Herning.
:: Lagt til: 25.06.2010

Ferdinand har sin kullbror Omer på besøk - de går fint sammen, men jeg er litt usikker på om de har FOR lik smak i leker, så jeg lar dem ikke herje vilt. De går derimot sammen på tur og ligger inne sammen. Mamma sitter i midten og leker sjef - dette bildet er tatt i hagen vår. Omer skal være med til NKK Trondhem neste helg - og han skal være her på ferie frem til da og kanskje noen dager etterpå. Vi vet ikke helt hvor vi gjør av oss etter utstillingene i Trondheim - og om vi muligens får til et par dager feriering der oppe.

Jeg gratulerer Pollux sin datter Almanza Bag Lady med...

Les mer...

Branca Beste veteran SHK 2010
:: Lagt til: 20.06.2010

Branca viste seg fra sin beste side i den store ringen og løp hjem beste veteran på hundefestivalens 2. dag. Tusen takk til Morten Sørby for bildene!

Det var også veldig morsomt at datter Isis (C Simsalabim) fikk opprykk til klasse 3 i lydighet - og ble nummer 2 i klassen. Dette er det beste resultatet i lydighet en Covensteadhund har oppnådd noen gang. Gratulerer Isis, Egil og Bente!


2AK på jakt - og N Ch SUCH!
:: Lagt til: 15.06.2010

Jeg var på dobbel jaktprøve med to hunder i helgen - begge hundene skulle startes lørdag og søndag. Det var som vanlig i agderavdelingen et flott opplegg med BARE trivelige flinke folk i alle ledd fra påmelding til gjennomføring og premieutdeling. Ferdinand begynte fint med en 3BK. Han markerte upresist, sikkert fordi vi med vilje ikke har hatt noe særlig trening med skudd, og gikk et umodent felt - men alt i alt var jeg fornøyd med han. Branca fikk et opplegg som ble tøft for hennes uro - hun skulle inn i en gruppe på fem og som siste hund ble hun sittende og gire seg opp mens de andre fire...

Les mer...

110 totalt :: @<< Forrige side[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16]Neste side >>
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved