Introduksjon
IntroductionVALPER! Puppies to be expected in July!
:: Lagt til: 06.06.2011

Fia er drektig med Barney! Etter inseminasjon hos Ragnar Thomassen er Fia nå drektig viser dagens ultralyd. Valper ventes 9. juli etter Fab Fours Fill My Boots og NUCH SU(u)CH GBSHCH Covenstead Ambassador. Jeg gleder meg enormt! Om det blir BIR-valper, kan jeg ikke akkurat garantere - men Kristins kjempesøte bilde av Elle (Covenstead Cocopah) får representere de ufødte så lenge. Hurra igjen!

Interessert? Ring 004790574835 eller send en mail - nina.skjelbred@gmail.com


Kjempehelg Drammen/Oslo
:: Lagt til: 06.06.2011

Omer og Sara gjorde det superbra i Oslo og Drammen. Omer ble BH1 med CACIB og Sara BT2 med reserveCACIB på lørdagens internasjonale. På søndagens osloutstilling ble de BIR og BIM for Eivind Mjærum, mens Omer like godt også ble BIS for Torunn Sørbye. HURRA!

De små indianerne Elle, Doffen og Petite fikk excellent begge dager, og Elle vant sågar juniorklassen med CK på lørdag.


Nytt BIS til Omer!
:: Lagt til: 24.05.2011

Jeg har ikke skrevet noe her på en stund og må vel begynne med Rogalandsturen hvor lille Mattis vant reservecert og Omer fikk et BIR og et BIM. Vi bodde hos Torhild og hadde en svært trivelig helg hvor vi også var sammen med Harriet og Svein.

Vi hadde en strålende tur til Ålesund i forbindelse med spesialutstillingen helgen 21/22. mai, og det endte med to BIR til Nuch NordV-2010 Covenstead Spellmaker, han ble BIS2 for Lena Hägglund på lørdagen og BIG (Henric Fryckstrand) og BIS (Frank Christiansen) på søndagens finale i Sunnmørshallen. Det er første gang jeg opplever et BIS på en...

Les mer...

Best in Show
:: Lagt til: 15.03.2011

Vi hadde en stor dag på Hamar. Nuch NordV-11 Covenstead Spellmaker ble BIR og BIS på Midt-Hedmarks utstilling i mars - dommer var Barbro Myrseth Gjerde.

Omer svikter aldri - han kom rett fra kennelopphold - fikk et spaopphold hos meg - vant, og tilbake på kennel igjen. Like glad! Men nå er far og mor hjemme fra Thailand og gutten kan igjen krølle seg sammen i Biabedden hjemme. Passer på å drive litt reklame for Merete Sannes hundepensjonat på Mørk - www.vettin.no .


Isis (bildet) fikk reservecert!
:: Lagt til: 21.02.2011

Covenstead Simsalabim var altså en skarve plass fra sin championat-tittel på NKK Bø. Hun er så søt og god, hun! Vi får håpe hun får sin championtittel etterhvert etter å ha vært tett oppunder flere ganger. (Foto: Mari Stine Johansen)

Gratulerer så mye til Benedicte og Polluxdatter Nora som tok storcertet denne gangen. Kjempemoro at avkommene hans gjør det så fint også - dette er Noras tredje cert til tross for sin unge alder.


Årets mestvinnende flatcoated retriever 2010!
:: Lagt til: 07.01.2011

Bildet viser NUCH NORDV-10 Covenstead Spellmaker - eiere Fredrik og Nina Bugge. Han ble, med sitt BIR på Lillestrøm, årets Shimmy-vinner, altså mestvinnende flatcoated retriever på utstilling. Vi har hatt et supert år med tre hunder blant de ti beste - gratulerer også til Nuch Su(u)Ch Covenstead Fortune Teller og Thea Fyrileiv, og til Nuch Covenstead Catch the Point med eiere Svein og Harriet Nesse.

Jeg er utrolig stolt og glad for dette - jeg er for det første veldig glad i Omer, men jeg synes også på mange måter det gir en spesiell krone på verket til Brancas mange fine...

Les mer...

Nuch Nord V-2010 Covenstead Spellmaker
:: Lagt til: 30.11.2010

ble BIR av 126 hunder på Lillestrøm og Dogs4all 29. november. Tusen takk til alle som hjalp meg i stresset mitt - spesielt til Harriet som var til uvurderlig pelshjelp. Gratulerer så mye til Nina og Fredrik Bugge som holder Omer i så god form. Han er en fantastisk flott fyr å handskes med.

Dommere på Lillestrøm var Ann Youens (hanner og BIR) og Lena Hägglund (tisper).
Tusen takk til Siri og Mari Stine for bildet!


110 totalt :: @<< Forrige side[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16]Neste side >>
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved