Introduksjon
IntroductionBarneybesøk i helgen
:: Lagt til: 03.10.2008

Jeg har vært på besøk hos Barney i helgen. Vi kjørte fra Stansted til Wetherby (nær Leeds) galoppbane for å stille på Driffield Championship show lørdag. Barney ble nummer to i Open - en hederlig plassering - bak sin halvbror Tobias. Grattis Jonna som også tok Res. CC. Chris tok certet på sin Candidacasa Rollacoaster og BIR ble søster til Pollux - GB Sh Ch Nuch Such Toffedreams Seven from Heaven. Hun var utrolig flott nå og BIRet var meget fortjent.

Vi hadde en slitsom men kjempefin tur hvor høydepunktet for meg utvilsomt var å se Barneys avkom, som holder høy kvalitet. Spesielt de...

Les mer...

Candidacasa Scarlet Fever
:: Lagt til: 03.10.2008

Dette er Chris Holmes sin egen Barneyvalp på 7 måneder. Hun er etter Highammill Pandora, og fra Barneys tredje kull. Bildet er tatt på Driffield Ch Show av Hayley Tomlinson (www.rainesgiftflatcoats.co.uk). De er så fine, Barneyvalpene, Fever ble nummer to etter en veldig flott tispevalp, og halvbrødrene hennes vant hver sin klasse. Contar Grenadier Farnfield (Richard Stafford) vant to store klasser, og Ballyriver Mackenzie (Christine Young) vant minor puppy foran Fevers bror Fraser. Mackenzie ble også BIR-valp. Tusen takk Hayley for de flotte bildene.


Polluxvalp
:: Lagt til: 03.10.2008

Dette er ei søt lita snuppe fra Aniaras - etter Pollux og Nemi. Hun kom på treningen i kveld, og ble såklart fotografert - hele halen kom selvfølgelig ikke med på dette bildet.

Pollux har vært her siden i går. Vi var ikke helt fornøyd med paringen vi fikk til i går så jeg tok han med hjem hit over natten. Han er så snill å ha - etter paringen i ettermiddag kjørte jeg han tilbake til Porsgrunn.


Valper på gang tro?
:: Lagt til: 03.10.2008

Branca er paret med Pollux, 19.09.08. Det skal bli veldig spennende utover, ettersom hun gikk tom sist. Hvis du vil vite mer om kombinasjonen, kan du sende e-post til nina.skjelbred@bluezone.no. Aicha blir det ikke tid til å pare denne gangen så på det nåværende tidspunkt ser det dessverre ut som hun blir uten valpekull. Vi får se hva det blir til fremover.

Det er valper etter Bonus på Lillehammer - se valpelisten.


Surprise
:: Lagt til: 03.10.2008

Brit Elin og Cato hadde datakræsj.... Trodde jeg! Da jeg kom dit for å hjelpe etter jobb med blomster til Cato (som hadde fått første på jaktprøve) - så var det gjester der. De hadde gjemt bilen sin i buskene og hoppet ut fra toalettet. Gjestene var Lena Hägglund og Lars Nilsson som kom på bursdagsvisitt. Vi satt og skravlet i noen timer hos Aniara før vi alle durte videre til meg og fortsatte der med improvisert servering sammen med faren min Knut, samt Anne Grethe og Morten. Tusen takk for en utrolig hyggelig overraskelse! Jeg er veldig glad i dere.

Det kom et tredvetalls...

Les mer...

110 totalt :: @<< Forrige side[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16]
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved