Introduksjon
IntroductionNew York!
:: Skrevet: 03.10.2008

Klikk for en større versjonJeg har vært på en femdagers tur til New York med gode venner. Vi bodde veldig bra men i et litt pregløst strøk med mye kjedebutikker og lite originalitet. Litt Oxford Street liksom. Det mest spennende skjedde ganske langt derfra. Det var MYE å gjøre, og tid til å slappe av ble det IKKE! Vi var en tur oppe i Empire State Building på nattestid, gudstjeneste (!) i Harlem, så Mary Poppins på Broadway, og fikk sett det enestående danse- og lydshowet STOMP. Shoppingen ble det ikke noe sving over før vi oppdaget Macy's - og alle som har tenkt seg på outlet-shopping vil jeg si - waste of time!

På Ellis Island var vi også en tur, men det ble dessverre veldig knapp tid der så jeg rakk ikke engang lete opp de emigrerte slektningene mine i registeret der. Men et sterkt møte med fortiden ble det.

Dette bildet tok jeg av Tommy James, pianisten til Dame Cleo Laine og John Dankworth. Vi var på den legendariske jazzklubben Blue Note nede i Greenwich Village - og dette var for høydepunktet på turen. Laine og Dankworth er 81 år gamle - og for et grep om musikken og atmosfæren! (klikk på bildet så blir det større)

English I have been to New York with good friends, and this is a photo I took at the Blue Note, a jazzclub in Greenwich Village. We had a great time, and stayed for six days.

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved