Introduksjon
IntroductionJule(liv)moro
:: Skrevet: 16.12.2008

Klikk for en større versjonDet har vært en tøff dag idag. På søndag ble Elsa dårlig. Hun kollapset på gulvet og klarte ikke å reise seg. Det gikk over for en stund, men så ble hun dårlig igjen i dag, og jeg fikk trøbbel med å få henne til å reise seg i det hele tatt. Redningen ble kveldsåpne Tønsberg dyreklinikk ved Morten Eilert-Olsen. Pappa (tusen takk!) ble med for å hjelpe meg med å bære henne inn og ut av biler og av klinikken. Etter en urinprøve så kjente veterinæren på henne. Deretter førte han inn en stav og kjente litt rundt inni der før han til slutt tok en ultralyd. De store kakene med verk som han hadde kjent med staven var ganske tydelige på UL, og vi bestemte oss for at han skulle åpne opp. Der fant vi det du ser på vedlagte bilde. Når man tenker på at uterus normalt skal være blyantstor, så skjønner man jo at hunden følte seg syk! Det merkelige var at hun var så innmari halt på frambena, men betennelsen får hele organismen til å være øm, så det var forklaringen. Stakkars Elsamor.

Dyrlege Eilert-Olsen imponerte oss stort med sin sikre opptreden - makan til proff type! Kjapp, sikker og stø. Veldig viktig i en sånn situasjon som jo ikke er spesielt hyggelig.

Stakkars Elsa ligger nå her i Bia-beden sin med en skjerm på hodet og et femten-tyve centimeter langt arr. Om tolv dager skal stingene tas dersom alt går bra - men hun har nok et par tøffe dager foran seg først.

Rødt og grønt er jo julens farger, men jeg hadde vel tenkt meg et annet julebilde på siden min... Klikk på bildet så kan du studere fargespillet i detalj...

English: Elsa had a hysterectomy today, after a massive pyometra which almost paralysed her. She is now feeling better but we expect some pain in the next couple of days, picture shows the stuff that came out - in Christmas colours! Yuk...« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved