Introduksjon
IntroductionSara og Omer 4BTK og 4 BHK i Gøteborg!
:: Skrevet: 05.01.2009

Henriette og Sara (C Fortune Teller) har to dager vært på MyDog 2009 i Gøteborg og stilt for Moray Armstrong og Svend Løvenkjær - hun ble nummer 2 i en stor flott åpenklasse og 4BT. på mandag, og deretter en sterk tredjeplass i åpen klasse tirsdag. Dette teamet viser en fin stayerevne.

Tirsdag tok jeg meg en tur. Det ble dessverre umulig for meg å ta to dager jobbfri, men jeg hadde opprinnelig tenkt å stille begge dager. Jeg sov over hos Lars på kennel Inspirations og vi dro ned på tirsdag morgen. Det gikk bra til slutt. Covenstead Spellmaker ble bare slått av certvinneren i åpen klasse og endte opp som 4BH - en flott prestasjon av en lovende ung hund. Litt morsomt at de to kullsøsknene til endte opp med samme plassering for den samme dommeren, og veldig bra å hevde seg i toppen på en så stor utstilling. De er jo bare 2 1/2 år gamle.

English: Sara (C Fortune Teller) came second in a huge class of 20 and came 4th best bitch overall at MyDog 2009 under Moray Armstrong today. Very close - and very well done Henriette! The following day litter brother Covenstead Spellmaker comes second in Open Dog and ends up 4th best dog overall.

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved