Introduksjon
IntroductionFerdinand sine håpefulle -
:: Skrevet: 19.01.2009

Klikk for en større versjon- har hos kennel Fab Four blitt snart seks uker gamle - og jeg har vært og hilst på dem flere ganger. Dette bildet er fra fem og en halv uke. Dette er egentlig en dum alder å vurdere valper på - men de ser da ikke verst ut. Jeg pleier ikke ha noe særlig til vinkler på mine valper i denne alderen men disse følger visst et annet mønster!

Det ville vært morsomt om noen av dem kom til familier som vil trene og konkurrere - valpene ser veldig bra ut så langt. Vi må stadig kjenne etter under dem og se etter merkingen for å se hvem som er hvem. Les mer på hjemmesiden til www.fabfour.no - de har ennå noen hanvalper ledige. Tispene er sannsynligvis bortbestilt.

Snakket med Ann Helen som har Ferdinands søster Tara idag - hun har vært på hovedkurs i ruinsøk - og Ann Helen mener hun er klar for å forsøke seg på B-godkjenningen i sommer.

English: This is one of Ferdinand babies at www.fabfour.no - this one is five and a half weeks in the photo. There are still a couple of males that are not spoken for.

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved