Introduksjon
IntroductionEn super dag i Tønsberg.
:: Skrevet: 01.02.2009

Klikk for en større versjonFlere av Polluxvalpene fra Brit-Elin og Cato var på valpeshow idag. To av dem, She og Mio, ble begge nummer to i hver sin klasse. Spesielt hanhundklassen var tallrik
til å være en valpeklasse. Mio, som er en utrolig linjevakker og typete hanhund som trenger mer masse og kroppsfett, ble slått av den flotte brune hanvalpen til Christin Afseth, oppdrettet av gutta på Flat Garden. Mios søster. lille She som tilhører en kollega av meg, har begynt å legge seg ut og er nå veldig fint trent. Hun viste seg også fra sin beste side. Bra jobba, Emilie og Hedda! Ingen sak å vise en hund som er så fint trent som deres.

C Spellmaker og C Simsalabim skulle også vises.. Omer begynte flott med en annenplass i åpen klasse, bare slått av BIR-hunden. Isis og jeg vant åpenklassen og ble BT1 med CERT og BIM. Dommer var Anne Berith Waskaas. Mange gratulasjoner til Hans Ole og Eirin som ble BIR med Almanza Face the Fact.

Chris var her fra Skottland også for å titte på litt hunder og treffe litt folk, og etter å ha gjort en kjempejobb stakkars med å frisere Omer som jeg ikke rakk å få gått over selv, så satt hun interessert med nesen i katalogen store deler av tida. Kjempekoselig med besøk igjen. Tusen takk til Fredrik som kom med Omer.

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved