Introduksjon
IntroductionBranca og Henriette
:: Skrevet: 28.02.2009

Klikk for en større versjonDet er fare for at det snart blir litt folksomt her en stund igjen :-) - og da Henriette skjønte at jeg kunne trenge litt hjelp, spurte hun om å få låne en hund en tid. Så nå er Branca (bildet) vel plassert og etter meldingene å dømme går det veldig bra der. Jeg er veldig takknemlig for å få litt avlastning, og takket ja til hjelpen med en gang. En liten klump i halsen har jeg jo, men hun kommer jo hjem etterhvert. Henriette er i full gang med å trene henne - og jeg har selvfølgelig gitt henne grønt kort til alt mulig. Lykke til Henriette og Branca!

Ferdinand og valpen har det strålende sammen, han er veldig tålmodig med valpen og setter henne sjelden eller aldri på plass. Det er ikke nødvendig heller, hun tar signalene bra.

English: Branca has moved to Oslo for a few months where she will be trained in the field and cared for by the very skilful Henriette who has also shown Branca daughter Sara when her owner has been in the States. I will get my girl back eventually, but in the meanwhile good luck to you both!

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved