Introduksjon
IntroductionNuch Covenstead Point of No Return - gratulerer Lea!
:: Skrevet: 01.06.2009

Klikk for en større versjonPå raserådets spesialarrangement for Glenys Gwilliam (kennel Varingo) ble det et nytt utstillingschampionat i gjengen vår... Denne gangen er det Jonna og Cathrines Lea - Covenstead Point of No Return (tusen takk til Rolf for de fine bildene!) som kan krone seg med tittelen NUCH. Hun vant bruksklassen med CK og ble 2BT etter flotte Mathilde. Mange store gratulasjoner til Jonna og Cathrine! Se mer på www.farflyg.no . Jeg spurte Cathrine da de kom på morgenen om jeg fikk lov til å vise henne, og det fikk jeg, tusen takk for det. Lea er champion nummer fem i sitt kull på åtte!

Vi har hatt en flott helg i Østfold - det var grusomt varmt, men Barney ble nummer to i CHK og 3 BH, Branca ble nummer to i championklassen, Bonus fikk CK, Sara ble nummer 4 i en kjempestor åpenklasse, og Oprah ble nummer 3 i championklassen. Lille Mavis ble slått av Hans Oles søte brune valp, men broren hennes Shadow ble BIR.

Idag har det vært working test. Branca og Oprah stilte ikke til start, men Bonus gjorde en fin figur til tross for en bom på en dirigering, og Barney og jeg gjennomførte en WT preget av ro (tenk det ja!!!), med en hel del poeng, vi fikk 67 poeng totalt på working testen. Det var mange flotte hunder i aksjon i dobbeltkonkurransen vår, og mesterne var fortjente vinnere.

Jeg er kjempefornøyd med hvor behagelig Barney var å ha med rundt i løypa, og er helt sikker på at hele opplevelsen for oss totalt sett ble positiv takket være at jeg ikke hadde med meg flere hunder som jeg måtte passe på i varmen. Nå tror jeg at jeg skal kunne fortsette treningen av han med hevet hode og bra pågangsmot.

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved