Introduksjon
IntroductionSaras dag på NKK Drammen - ny Nuch - BIR - BIG og BIS3!
:: Skrevet: 09.06.2009

Klikk for en større versjonHenriette og Sara klarte det! De har fikset Saras tittel før eier Thea Fyrileiv kommer hjem fra sitt studieopphold i USA senere i sommer. Mens gårsdagens vinnere ble nummer to i hver sin championklasse, var det Sara som skulle gjøre dagen til det den ble. Etter å ha vunnet åpen klasse til stor jubel fra oss, ble hun og Henriette etter en spennende finalerunde nummer 1 i BT foran en svensk champion. til slutt slo hun Victor (Ch Inspirations Once in a Lifetime) i BIR-BIM og så ble det jammenmeg gruppedeltakelse på damene.

Den flinke ekvipasjen vant gruppe 8 - vi stresset rundt for å rekke å samle oss i regnværet til finalene i avl- og oppdretter, og da den ferske gruppevinneren kom løpende kunne vi rase inn i ringen som første avlsgruppe. Branca og hennes fire championavkom ble BIS avlsgruppe, og et øyeblikk senere også BIS oppdrettergruppe. Til slutt gikk det ikke likere enn at Sara ble BIS3.

TUSEN takk til Henriette, Hanne M., Svein og Kristin. Dere er gull verdt med deres positive innstilling og evne til å dra meg ned på jorda når jeg stimer for mye. En spesiell takk også til Monica og Morten som huset oss og passet på.

Bilder er av avlsgruppen i raseringen - jeg venter på bilder av Henriette og Sara i finalen men dette får duge så lenge. Takk Vibeke Brath for bilder!

English: Best of Breed and a New title to C Fortune Teller today- She went on to win the group, and we also went Best Breeders Group in Show, as well as Best Progeny Group. The fresh champion crowned her achievements by going an overall BIS3, beaten only by a German Shepherd and a glorious Newfie.

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved