Introduksjon
IntroductionBarney har debutert på jaktprøve!
:: Skrevet: 14.06.2009

Klikk for en større versjonBarney og jeg har etter å ha trent i knappe to måneder debutert på jaktprøve. Den fant sted på Grostøl nær Kristiansand. Jeg hadde nok litt uflaks som dro ned klokken fire om morgenen - kjørte i fire timer for å finne ut at jeg skulle starte som desidert siste hund. Men resultatet av det var at jeg fikk sett alle de andre i ro og fred og det lærer man jo alltid en del av. At Barney ble varm og litt sliten før det var vår tur, får vi ta som trening. Cathrine Haugaa har sendt bilder - tusen takk Cathrine!

Barneys gjorde en bra prøve forutsetningene til tross. Han har ikke forståelse for hva feltsøk er - så premieringen vår røyk på det - men alt i alt var jeg meget fornøyd med hunden og med gjennomføringen. Jeg satte han opp litt skjeivt i markeringene fordi jeg var litt nervøs, men han så dem fint likevel - og det var litt dårlig konsentrasjon og snusing på landmarkeringene, ellers var alt etter mitt syn veldig bra. En av vannmarkeringene landet ved bena mine, de øvrige kom i hånd. Farten hjem var kjempefin også. Jeg er veldig stolt av Barneygutten som er så fin å ha med å gjøre. Nå er det bare å trene videre!

Nå er jeg helt utslitt etter først utstilling og så jaktprøve i varmen - i en annen del av landet. Nå skal det bare sensureres litt norsk - så blir det kvelden her!

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved