Introduksjon
IntroductionLang sommer snart over.
:: Skrevet: 10.08.2009

Klikk for en større versjonElverum ble ingen højdare for vår del, men vi hadde en særdeles trivelig overnatting hos Henriette i Oslo. Årets matopplevelse kom i form av grillet lam! Det var gledelig at Brancamor som tidligere har blåst en lang marsj i meg - hun er jo på på sommerleir hos Henriette - la seg hos meg og satte tydelig pris på at jeg var på besøk.

Nå lader vi opp til NKK Bjerke der vi skal ha med en hel haug med hunder. Åtte til sammen så langt jeg har oversikt.

Ellers har det vært litt trening i sommer, og jeg synes det er fremgang å spore hos begge gutta. Jeg har tenkt å melde begge på en B-prøve med det aller første.

Bildet viser Svein og Zack, som også endelig har funnet ut hvor morsomt det er med jakttrening! De var på kurs i Hemsedal i uke 29, her er de med sin instruktør Asbjørn Kristiansen. Han hadde ifølge Svein mange lovord å si om Zack, og jeg tror nok de fortsetter med denne givende aktiviteten. Oprah og Carax har også vært på kurs, mens jeg selv dessverre ble nødt til å trekke meg fordi Erik og Bonus ikke kom med på kurset i år (tidlig fullt) og jeg da mistet mitt husvære. Vi kommer sterkere tilbake neste år.

Til slutt må jeg nevne Professorvalpene til Karin - lille Max derfra har debutert med to ganger BIR og et BIS! Lykke til videre med den søte lille krabaten...

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved