Introduksjon
IntroductionBonus er klar for eliteklassen!
:: Skrevet: 20.09.2009

Klikk for en større versjonIdag er en gledens dag. Erik og Bonus ( N CH Covenstead Final Point ) har fått sin andre førstepremie i åpen klasse på B-prøve - og er dermed kvalifisert for eliteklassen! Dommer for dagen var Pål Bådsvik. Det var forøvrig Frank Hermansen som dømte Barney da han nullet i BK dagen før. Barneys prøveopplegg var meget sympatisk og det var litt leit at han ikke syntes det var noe stas å gå felt den dagen. Resten gikk etter mine begreper til dels veldig fint.

Gratulerer så mye Erik og Bonus! Dere har vist en stabilitet på prøver i år som er til å ta av seg hatten for. Jeg er kjempestolt av dere. Til slutt må jeg si at når fire av fem førstepremier i en klasse på 17 hunder er flatter - så blir jeg litt varm i hjertet på vegne av rasen. Oppløftende!

Jeg håper at Erik og Bonus sin prestasjon er til stor inspirasjon for øvrige valpekjøpere rundt omkring. Her er det bare å henge i stroppen - om vi ikke ender opp i eliteklassen slik som Erik og Bonus så har hundene en lykkelig stund mens vi trener!

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved