Introduksjon
IntroductionBarney har fått jaktpremiering!
:: Skrevet: 27.09.2009

Klikk for en større versjonBarney fikk en fin 2BK av Idar Reinås i helgen på Vestfolds prøve. Han gikk et fint felt - og det har jo vært vår akilles hæl til nå. Ellers la han ned to dummyer - den ene fra vann for å riste seg - men han var fjellstø, nøyaktig og willing-to-please. Resten av prøven var ganske strøken etter mine begreper. Flinke gutten!

Det er utrolig tilfredsstillende å få til det vi har jobbet for i sommer. Han hadde med seg en masse uvaner som jeg har jobber for å plukke av han - og tennisballer og leker er ikke lenger så interessante. Og nå kan han SITTE og bli så det holder. Ro rundt beina har vi fått og en pålitelig apportør er han blitt. Det ble veldig morsomt da jeg ringte til Debbie for å fortelle det - hun hadde bursdag så dette ble Barneys førtiårspresang til henne - men hun sto i Vatikanet og tok i mot telefonen - så nå er jo jeg overbevist om at PAVEN har hatt noe med jaktmeritten å gjøre. HAHA!

Barney has won a field award this weekend - he was awarded a second prize in the novice stakes at a mock field trial - which is the official type of test in Norway. He did VERY well!

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved