Introduksjon
IntroductionBIR BIG BIS2 Kongsberg
:: Skrevet: 15.11.2009

Klikk for en større versjonVi har hatt en sjeldent fin dag i Kongsberg idag. Barney sto for det gjeveste resultatet med sin seiersrekke. Jeg er veldig stolt av Barney og den jobben vi har gjort mens han har vært på norgesvisitt. Meningen er at han reiser tilbake til England i desember, sammen med Mavis.

Aicha vant bruksklassen med CK - grattis Tove! Dette var kjempegøy! Jeg er så takknemlig for at Aicha er hos deg. Bonus, Oprah og Branca fikk også sine CK i championklassen.

Carax gjorde det veldig bra, akkurat som sist for den samme dommeren. Da var det Rolf som viste han, men denne gangen fikk tante Lene oppdraget. Dette tredje småcertet kan etterhvert vise seg å bli veldig viktig for Carax i jakten på en championtittel ettersom vi er prisgitt de få storcertene. Bra jobbet Lene, Rolf og Inger Lise! Lykke til fremover på NKK-utstillingene!

Etter at Eivind Mjærum hadde sendt Barney til finalen, vant vi gruppe 8 for Dorothy Carroll, og ble BIS2 for Rita Reyniers etter en flott Pomeranian. Oppdrettergruppa ble BIS, og avlsgruppa likeså.

Tusen takk Hanne Moen, Henriette P Røhrt, Kristin Skjerven og Rolf Syversen, samt Tove, Inger Lise og Erik for masse support og koselig selskap.

English: Barney went BOB GROUP1 and Res BIS today! Judges were Eivind Mjærum, Dorothea Hanlon-Carroll and Rita Reyniers. Barney brother C Major Point won the CC and C Pie in the Sky won the working class. What a day!

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved