Introduksjon
IntroductionFinale.
:: Skrevet: 30.11.2009

Klikk for en større versjonDet tikker og går mot avreise for Barney og Mavis. I den anledning tok vi turen til Lillestrøm med kun de to i bagasjen. Jeg hadde bare meldt på dem - delvis fordi helsa mi er på bunnivå om dagen, og jeg sliter med både å gå og å løpe. Jeg visste også at konkurransen om de gjeveste plassene ville bli knallhard, og i tillegg var det dyrt. Chris fra Skottland har vært her i seks dager, og på grunn av henne reiste vi. Det ble en kjempefin dag - med BIR og BIM til flotte svensker, men vi hadde da litt moro vi også!

Mavis vant klassen sin med CK - det var ikke så veldig stor konkurranse i klassen hennes men hun oppførte seg kjempefint og viste seg flott. Jeg er stolt av den lille snuppa og det som skal bli hennes eneste offisielle resultat i Norge.

Barney ble uplassert i CHK med CK - jeg hadde ikke forventet noe særlig mer, så vi hadde en fin dag med en medgjørlig Barney som løp rundt i ringen med en halt oppdretter. Oprah, Sara og Zack fikk også sine CK. Carax fikk en 1AK.

Til slutt var det tid for grupper. Jeg hadde tenkt trekke gruppa mi fordi jeg visste jeg ville ha vondt og ikke kom til å orke så mye, men enestående Henriette overtalte meg til å stille den likevel. Jeg overlot alt til generalene Henriette, Kathrine, Kristin, Hanne og Svein, som slo til og vant BIR avlsgruppe. Finalene fant sted i lilla flomlys og for et syn de var, der de løp inn i jevn takt og med pelser som skinte som svart silke. Beste avlsgruppe for Arne Foss på Norsk Vinnerutstilling 2009 besto av fem champions av engelsk, norsk og svensk valør: Branca/Hanne, Barney/Henriette, Zack/Svein, Oprah/Kristin og Sara/Kathrine. TUSEN TAKK for det dere alle har gjort i og utenfor ringen i år. For et punktum!« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved