Introduksjon
IntroductionGod Jul alle sammen
:: Skrevet: 25.12.2009

Klikk for en større versjonJeg vil gjerne få ønske alle en riktig god jul - vi har hatt nok et fantastisk år med alle støttespillere - ingen nevnt ingen glemt, skulle jeg vel egentlig si. Det er likevel en bragd jeg gjerne vil fremheve,og det er Bonus og Eriks opprykk til eliteklassen på jakt. Jeg er VELDIG stolt av dem!

I tillegg har Barney og jeg hatt et eneste stort eventyr siden mars. Jeg skal skrive litt mer om dette utpå nyåret, men nå er det eventyret over og Barney og Mavis har reist tilbake til sitt andre hjemland. Det er veldig vemodig her uten dem. Barney sine avkom fortsetter å vinne i England, og dette varmer jo en oppdrettersjel langt inn i hjerterota.

Branca er tilbake på plass - og alt er tilbake ved det gamle. Henriette og Herman Paus Røhrt har tatt meget godt vare på henne i mellomtiden. Tusen takk for det! Jeg sender en vennlig og takknemlig tanke til alle som har hjulpet til på hver sin måte gjennom året som har gått. En stor gratulasjon til alle som har oppnådd meritter i 2009. Vi ses i det nye året!

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved