Introduksjon
IntroductionHva skulle man gjort uten ...
:: Skrevet: 24.02.2010

Klikk for en større versjonDet er moro men strevsomt å dra på utstilling. Heldigvis har jeg mange gode hjelpere som stiller opp når jeg trenger det. Roy og Fredrik kom begge to med Omer og Pollux noen dager i forkant slik at jeg fikk klippet dem på forhånd. Gutta dukket også opp i hallen med hundene slik at jeg bare trengte ha med meg Isis, Branca og Ferdinand om morgenen. Tusen takk for det.

Jeg hadde på forhånd regnet ut at jeg ikke ville klare å vise så mange hunder. Henriette tok Branca og Lene Weum tok Isis - og TUSEN takk for hjelpen jenter. Kathrine er uvurderlig som gruppegeneral, og skaffet frem to superdyktige handlere i form av Benedicte Haukanes og Adriane Andersen - med deres hjelp så avlsgruppa strøken ut - den hadde fortjent en bedre skjebne enn en tredjeplass, hvis det var handlingen som skulle bedømmes ;-)

Resultatene ble gode- en haug med CKer og annenplasser ble fasiten - kullsøsknene Isis og Omer ble nummer to i hver sin sterke åpen klasse - og Omer (1 år på bildet, C Spellmaker) ble sågar 4. beste hanhund!

Tusen takk alle venner - jeg setter utrolig mye pris på hjelpen jeg får - og som jeg er avhengig av.

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved