Introduksjon
IntroductionNytt BIS til Omer!
:: Skrevet: 24.05.2011

Klikk for en større versjonJeg har ikke skrevet noe her på en stund og må vel begynne med Rogalandsturen hvor lille Mattis vant reservecert og Omer fikk et BIR og et BIM. Vi bodde hos Torhild og hadde en svært trivelig helg hvor vi også var sammen med Harriet og Svein.

Vi hadde en strålende tur til Ålesund i forbindelse med spesialutstillingen helgen 21/22. mai, og det endte med to BIR til Nuch NordV-2010 Covenstead Spellmaker, han ble BIS2 for Lena Hägglund på lørdagen og BIG (Henric Fryckstrand) og BIS (Frank Christiansen) på søndagens finale i Sunnmørshallen. Det er første gang jeg opplever et BIS på en (nesten) allerasers utstilling - så dette var stort! Tusen takk til Guro Henriksen for bildet!

Branca ble BIS veteran på lørdag og BIS2 veteran på Søndag så hun hadde også en flott helg i Ålesund. Wenche Stange og jeg viste vår felles Barneydatter Attentives Sign of the Times for aller første gang på spesialen - hun er en perle og danset seg til klasseseier med CK og BIS unghund for Sven Slettedal. Jeg er virkelig fornøyd med unge Siri!

Tusen takk til alle som hjalp meg - spesielt til Line som viste Branca på søndag og mitt fantastiske og gjestfrie vertskap Anita og Benny.« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved