Introduksjon
IntroductionBranca er tom.
Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/45/w84013/www/nyheter/template_newslist.php on line 18

:: Skrevet: 18.11.2008

Et røntgenbilde en uke før termin viste at det ikke blir valper på denne løpetiden heller. Jeg mistenkte det ganske tidlig denne gangen også, men hun har hatt drektighetssymptomer sånn som sist, og det gjorde at vi en liten stund trodde hun var drektig ettersom hun aldri pleier være innbilt. Vi kan jo bare spekulere i årsaker men neste gang blir det mer blodprøver. Vi forsøker igjen, med mer behandling rundt paringstidspunkt, i form av regelmessige blodprøver osv. Årsakene kan være mange. Hanhunden har derimot vist seg produktiv, og paringene var fine, så problemet ligger nok ikke her.

Det er først og fremst trist for flere valpekjøpere som så trofast har ventet siden forrige forsøk. Jeg håper for deres skyld at vi får det til, til slutt.

Ferdinand skal bli pappa på kennel Fab Four, og det gleder vi oss til - de skal bli født på Luciadagen 13. desember så jeg må nok ganske fort dit og ta de små lussekattene og stalledrengene i nærmere øyesyn, tenker jeg. På grunn av jobben(e) rakk jeg dessverre ikke reise opp for å se på Bonusvalpene på Lillehammer, men de så skrekkelig søte ut på bilder.


« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved