Introduksjon
IntroductionBonus er klar for eliteklassen!
Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/45/w84013/www/nyheter/template_newslist.php on line 18

:: Skrevet: 20.09.2009

Klikk for en større versjonIdag er en gledens dag. Erik og Bonus ( N CH Covenstead Final Point ) har fått sin andre førstepremie i åpen klasse på B-prøve - og er dermed kvalifisert for eliteklassen! Dommer for dagen var Pål Bådsvik. Det var forøvrig Frank Hermansen som dømte Barney da han nullet i BK dagen før. Barneys prøveopplegg var meget sympatisk og det var litt leit at han ikke syntes det var noe stas å gå felt den dagen. Resten gikk etter mine begreper til dels veldig fint.

Gratulerer så mye Erik og Bonus! Dere har vist en stabilitet på prøver i år som er til å ta av seg hatten for. Jeg er kjempestolt av dere. Til slutt må jeg si at når fire av fem førstepremier i en klasse på 17 hunder er flatter - så blir jeg litt varm i hjertet på vegne av rasen. Oppløftende!

Jeg håper at Erik og Bonus sin prestasjon er til stor inspirasjon for øvrige valpekjøpere rundt omkring. Her er det bare å henge i stroppen - om vi ikke ender opp i eliteklassen slik som Erik og Bonus så har hundene en lykkelig stund mens vi trener!

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved