Introduksjon
IntroductionInteresse for jaktkurs?
Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/45/w84013/www/nyheter/template_newslist.php on line 18

:: Skrevet: 27.02.2010

Klikk for en større versjonVi har begynt å sondere markedet for et helgekurs i jakt for Covenstead-hunder og noen tilknyttede ekvipasjer. Hvilken helg det blir avhenger av om instruktørene kan og hvilken helg de kan - men i utgangspunktet blir det et helgekurs i Sandefjordsområdet hvis interessen er stor nok. En kontakt har så langt forespurt noen danske instruktører.

Dersom du som Covenstead-eier kunne tenke deg å være med på et slikt kurs, vær så snill og send et lite signal om det på nina.skjelbred@bluezone.no . Det er ikke forpliktende, men for å lodde stemningen. Nærmere dato kommer siden.

Nivået vil være differensiert, og om nødvendig eller ønskelig henter jeg inn en egen instruktør til nybegynnere.

Håper på å høre fra dere!

« Tilbake
utviklet av Final Touch AS   
Copyright © 2004 - Covenstead Flatcoated Retriever
All rights reserved